Våra bokningsvillkor

Våra bokningsvillkor

Våra bokningsvillkor

Det är enkelt att bli kund hos Hemstädning Umeå. För att underlätta i kommunikationen mellan oss finns det några saker att tänka på.

  • Innan du blir kund börjar vi med ett hembesök. Då går vi igenom hur och i vilken omfattning du vill ha hjälp. Hembesöket är kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.
  • Vi finns för din skull. Därför är det viktigt att du talar om för oss vad du vill ha hjälp med och hur du vill ha det, så att vi kan anpassa vår städning efter det. Vi kommer överens om vad som ska ingå i städningen och hur det ska göras. Några av våra kunder vill ha färska snittblommor på bordet medan andra vill att fönstren putsas varannan månad. Allt dokumenteras i en städbeskrivning, som vi följer.
  • När vi kommit överens om veckodag och antal timmar, kvitterar vi ut nycklar. Vi tar med ett städpaket med mikrofiberdukar, mopp och rengöringsmedel som vi använder när vi kommer hem till dig och städar. Vi använder din egen dammsugare.
  • Vi inleder helst din regelbundna hemstädning med en grundlig startstädning.
  • När du abonnerar på hemstädning betalar du en fast summa varje månad. Timpriset för abonnemang är lägre än om du skulle betala för städning vid enstaka tillfällen.
  • Du kan om- eller avboka städningen senast 7 dagar före städtillfället. De avbokade timmarna sparas i en timbank och kan användas vid ett senare tillfälle, eller till andra tjänster som fönsterputsning, trädgårdshjälp eller storstädning. Beställer du andra tjänster, så justeras de mot timbanken och inte på fakturan.
  • Vi tillämpar nöjd kund-garanti på alla våra tjänster. Om du inte är nöjd med resultatet, så åtgärdar vi det. Kom ihåg att kontakta oss så fort som möjligt (senast dagen efter städtillfället) för att garantin ska gälla.
  • Fakturering sker månadsvis i efterskott. Det gäller både abonnemangstjänster och enstaka uppdrag. Du som abonnerar på hemstädning kan även välja autogiro som betalningsmetod.
  • Hemstädning Umeå förbehåller sig rätten att inhämta kreditupplysning innan avtal ingås, samt möjligheten att avböja att ingå avtal mot bakgrund av vad som framgår av kreditupplysningen.

  • Hemstädning Umeå levererar städservice och andra hushållsnära tjänster över hela Umeå. Vi är medlemmar i Almega Hemserviceföretagen och har fullständigt kollektivavtal med Kommunal samt Hemserviceföretagens egen försäkring som är anpassad till branschen med ett omfattande skydd för dig som kund. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta en lösning som passar just dig och ditt hem! Vi satsar på flexibla lösningar samt personlig och professionell kundservice!
Telefon: 090-77 88 82
Måndag - Söndag 07:00 - 23:00
Boka hemstädning
Nöjd kund-gatranti
Nöjda kunder är det absolut viktigaste! För nöjda kunder betyder att vi har gjort ett bra jobb. Läs mer

kampanj
Ta del av våra erbjudanden, Ni hittar dem på första sidan (Startsidan), Just nu har vi 50% rabatt på första hembesök Läs mer rutavdrag
Sedan sommaren 2007 har du som privatperson chans att utnyttja möjligheten till skatteavdrag för hushållsnära tjänster Läs mer
Har du frågor?

Ditt meddelande skickades framgångsrikt!

Något gick fel, försök och skicka in formuläret igen.