Om oss - Lär känna oss lite bättre

Om oss - Lär känna oss lite bättre

Mer än 10 års erfarenhet inom hemstädning

Välkommen till oss på Hemstädning Umeå. Vi är ett Umeå baserat företag som utför tjänster inom städ och fastighetsskötsel hos företag, banker, institutioner och i privata hem.

Geografiskt så jobbar vi i Umeå och dess närområde. Kontoret finns i Lärlingsgatan 33. Verksamheten startade 2010 och sysselsätter idag cirka 20 anställda. Vi har kollektivavtal genom Almega Tjänsteförbunden. Ansvarsförsäkring finns tecknat hos Folksam.

Vår personal har stor erfarenhet när det gäller alla typer av städtjänster i Umeå. Har du behov av kontinuerlig städning så ser vi till att du alltid får samma personal som städar, vilket betyder att du som kund hos oss alltid får samma goda resultat.

Vårt mål

Vårt mål är att ständigt expandera och anställa mer duktiga medarbetare, vi brinner för miljön, medmänsklighet och rättvisa förhållanden. Med oss som er städleverantör kommer ni bli 100% nöjda.

Vår vision

Vi vill vara en starkt ledande konkurrent i städbranschen och kunna vara Ert personliga städföretag som Ni anlitar för att få den mest effektiva, professionella och bästa personliga service. Med förhoppning om ett framtida samarbete.

Jag är inte nöjd med städning, Hur ska jag reklamera?
Reklamation ska göras via epost eller telefon inom 24 timmar.

Kontakta oss

Våra värderingar

Vårt mål är Din tillfredsställelse (naturligtvis efter vårt städarbete). Vi arbetar dygnet runt (24/7).

Om Oss
  • Kundorienterad: Vi tjänar våra kunder som om vi tjänat oss själva. Vi värdesätter deras feedback och vi använder det för att förbättra vårt arbete.
  • Miljövänlig: Vi väljer noggrant de bästa och mest naturliga rengöringsprodukterna som ger fantastiska resultat.
  • Att vara bäst: Vi tillhandahåller utbildning för vår personal för att säkerställa hög servicestandard. Vi håller dig uppdaterad om de senaste innovationerna inom miljövänliga produkter och teknologier, vilket gör det möjligt för oss att få det bästa till våra kunders hem.
  • Bli större: vi gör oss kända i samhället; vi skapar långsiktiga relationer, samtidigt som vi ständigt expanderar. Därför tar vi alltid in fler människor till jobbet för oss.

Miljö & kvalitet

Varje medarbetare ska inom sitt ansvarsområde säkerställa att miljöhänsyn är en naturlig del av verksamheten.

Hemstädning Umeå tar ansvar för en hållbar samhällsutveckling. I en bransch som omsätter stora mängder kemikalier krävs ett engagemang och intresse utöver det vanliga för att pressa miljöpåverkan till ett minimum.

Förutsättningar ska skapas så att varje medarbetare kan arbeta i linje med miljöpolicyn. Förutom denna miljöpolicy anpassar vi oss till Svanens högt ställda krav när det gäller vårt löpande miljöarbete.

Miljöpolicy: Vi strävar efter hållbart företagande och vi har tagit fram och utarbetat Hållbar städning. Vilket innebär att vårt företag ska ha så liten påverkan som möjligt på vår miljö, klimat och framtid samtidigt som vår städning förlänger livet på dina lokaler och golv. Vi anser att hållbart företagande är en ekonomisk investering och med god planering och rätt rutiner så är detta enkelt.
Kvalitetspolicy: Målet är att varje utförd tjänst skall ge nöjda kunder och goda referenser. Vi strävar efter effektivare, tryggare arbete och att våra tjänster alltid tillfredställer kundens behov, krav och förväntningar. Vår utgångspunkt är att städning med hög kvalité förlänger livet på din lokal och golv mm. Vårt kvalitetssystem garanterar detta.
Arbetsmiljöpolicy: Vårt arbetsmiljöarbete går ut på att ständigt undersöka risker, åtgärda dem och långsiktigt förbättra arbetsmiljön. Målet är att minimera olyckor och risker för våra anställda. Detta görs bäst genom deltagande, desto fler som är delaktiga i arbetsmiljöarbetet desto mer underlag för undersökning och förbättring finns det.

Varför anlita oss?

Välj oss på grund av vårt rykte för kvalitet. I mer än 10 år har vi fått ett namn för kvalitet och kundservice. De husägare vi tjänar är beroende av oss för detaljorienterad, konsekvent städning, varje gång vi städar deras hem.