Våra kära kunder säger

Vi är glada över att kunna dela våra nöjda kunders vittnesmål.

Niklas B

Bara nyttjat städning i hemmet. Snabbt att komma igång med abonnemang och bra upplägg med timbank för eventuellt andra tjänster eller storstäd. Jämn kvalitet på städning, som kan förväntas.

Peter B

Bemötandet är trevligt, men än så länge lever de inte upp till förväntningarna. Vi har hemstädning varje vecka och är inte nöjda, varje gång vi påtalar detta, lovar de att det ska åtgärdas och sen händer det inget.

Mario L

Absolut toppen! Mycket duktiga, kunniga, försiktiga, starka, oerhört serviceminded och hjälpsamma samt vänliga och snälla killar som gjorde jobbet. Vi är mycket nöjda och priset var helt okej.

John E

Utomordentligt positiv! Vad jag än behövde, och det var emellanåt ganska mycket, så fick jag svaret:" Det fixar vi!" Och det gjorde de också. VI hade ganska komplicerade förhållanden, men allting löstes. Snabbt, Glatt, Effektivt.

Jessica J

Hemstädning var 14 dag. Fantastisk personal vänlig. Har samma flicka utom vid semester. Bra kontakt. Mycket noggran. Jag är helnöjd. Kan uppstå lite problem vid vikarier som att missar finns men inga större problem.

Victoria B

Puntliga, snälla, hjälpsamma, effektiva. Fantastisk, komplett service. Om man kan inte göra något själv för vad som helst anledning, då kommer man inte ens behöva röra en ena sak.